Mięso i przetwory drobiowe

Zakład ubojowy IKO Kompanii Drobiarskiej w Augustowie wykorzystuje w uboju kurczęta wyłącznie z produkcji własnej oraz ferm ściśle współpracujących z IKO

Jaja i pisklęta

Zakład ubojowy IKO Kompanii Drobiarskiej w Augustowie wykorzystuje w uboju kurczęta wyłącznie z produkcji własnej oraz ferm ściśle współpracujących z IKO

Pasze

Zakład ubojowy IKO Kompanii Drobiarskiej w Augustowie wykorzystuje w uboju kurczęta wyłącznie z produkcji własnej oraz ferm ściśle współpracujących z IKO

Dbamy o wysoką jakość mięsa drobiowego

Spółka kładzie nacisk na wysoką jakość mięsa drobiowego. Do karmienia drobiu używane są polskie zboża o wysokich walorach żywieniowych i jakościowych.

Komponenty stosowane w produkcji pasz spełniają wysokie wymagania sanitarne, żywieniowe i ekologiczne.

Zakład Wylęgu Drobiu w Rosinie

Wytwórnia Pasz w Stargardzie Szczecińskim

Zakłady Drobiarskie w Augustowie i Wiktorowie

Jesteśmy dynamicznie rozwijającą się firmą w branży drobiarskiej, powstałą w 1999 roku w oparciu wyłącznie o polski kapitał.
Naszym silnym atutem jest pełna integracja produkcji począwszy od wylęgu drobiu, poprzez produkcję pasz, hodowlę brojlerów i stad zarodowych, ubój brojlerów, ich rozbiór i przetwórstwo po dystrybucję.
Produkcja odbywa się pod stałym nadzorem weterynaryjnym i jakościowym, a pełna integracja poszczególnych etapów produkcji, począwszy od jaja, poprzez produkcję paszy i hodowlę, na nowoczesnym procesie ubojowym skończywszy, pozwala na stałą kontrolę procesu wytwarzania mięsa.